Podvody na amerických voľbách

Ako som nedávno napísal anglo-americký močiar s centrálou v Londýne buď bude okato podvádzať alebo obviní svojich nepriateľov z podvodu. A zdá sa, že ten prvý scenár sa naplňa a tu sú dôkazy:

  • V meste Detroit hlásili, že dávno po uzávierke doniesli jednu celú dodávku podozrivých hlasovacích lístkov (článok).
  • V Pennsylvánií zvolili mŕtveho do domu reprezentantov (článok).
photo_2022-11-10_01-56-59

“Toto môžu byť najdivnejšie voľby, ktoré som videl” Steven Moore to vystihol na Fox News. Napriek tomu, že 75% voličov v okresoch hovorí, že krajina je na “zlej ceste” a väčšina je “naštvaná” kvôli inflácií/ekonomike, ani jeden úradujúci guvernér alebo senátor nebol vymenení? Ako sa to stalo?

photo_2022-11-10_11-17-00

Voľby2022: Od okresu Los Angeles Kalifornia po ores Chavez nové Mexiko smetiari hlásia nález tisícok hlasovacích lístkov na stovkách miest.

Trocha nepríjemný budíček pre sedmospáčov. Toto pre močiar neskončí dobre, či to neskončí dobre aj pre Američanov je ešte otázne.

A pre nás by mala byť dôležitá otázka v súvislosti americkými voľbami to, že kedy sa u nás budú prepierať volebné podvody 2019, 2020 a 2022?

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

30 thoughts on “Podvody na amerických voľbách

  1. Zdravia ti Oracle.
    Na soc sieti som zachytil článok v češtine ktorý popisoval víťazstvo dvoch demokratických kandidát. Problémom bola ich smrť minulý mesiac. No aj po smrti kandidovali a vyhrali. Ak ten článok znova nájdem dám sem odkaz.
    Ruské stiahnutie sa z prázdneho Chersonu tiež má svoj význam, uvidíme kto a či strčí hlavu so sľucky.
    S pozdravom Peter.

    Liked by 3 people

  2. Celá vojna na Ukrajine ide podľa scenára močiara a Ruska tak isto je všetko dopredu dohodnuté je to sprosté divadlo kde musia zbytočne umierať ukrajinskí a ruskí mladí nevinni ľudia… staré zbrane už vybili obe strany a môže sa začať nanovo zbrojit. Na obzore je nová vojna zo sikmookym.🌞

    Páči sa mi

  3. Wolf Žiadna vojna “zo simkookym” NEBUDE !!! Čína si pripojí Taiwan bez jediného výstrelu.
    A navyše Čína má spojencov… Rusko,Indiu a ďalšie, ktoré patria pod ekonomické zoskupenie BRICS (takže SŠA môže hneď a zaraz ekonomicky položiť “na lopatky”). Takže žiadne obavy. 😉

    Liked by 3 people

Pridaj komentár