Vojenské súdy v USA?!

Zopár pomerne nezávislých zdrojov už niekoľko mesiacov tvrdilo, že v USA Hillary Clinton (nepovažujem ju za ženu) a spol. (nesprávne nazývaní globalisti) budú súdení vojenskými resp. kvázi -vojenskými súdmi (millitary style tribunals). Pokiaľ to len spomínal Alex Jones, tak som to odbil ako potenciálnu dezinformáciu, ale potom, čo informáciu začali tvrdiť aj iné zdroje, som zaujal vyčkávací postoj. Dobre som urobil, lebo 21.12.2017 na oficiálnych stránkach Bieleho domu bol príkaz prezidenta na zabavenie majetku. Pôvodne išlo o 13 osôb, ale zoznam bol rozšírený na ďalších 39 osôb a organizácií. Médiá mainstreamu o tom samozrejme mlčia.

Kto je Huma Abedin?

Zdanlivo nesúvisiaca otázka, no zodpoviem ju. Huma Abedin sa narodila v Saudskej Arábií (pokiaľ dobre viem), má manžela Antonyho Weinera (ten, ktorý neplnoletým stredoškoláčkam posielal fotky svojho penisu/nahého teľa pod pseduonymom Carlos Danger), má bratranca Omara Amanta a je asistentkou Hillary Clinton. Presne tej Hillary, ktorá vybavila za podpory nadácie Clintonovcov predaj 20% výroby amerického jadrového paliva (to jej evidentne nebránilo aby Trumpa obvinila zo spolupráci s Rusmi). Zmazané maily obsahujúce dôverné informácie, ktoré boli poslané aj z jej nelegálneho serveru boli na počítači Antonyho Weinera. Pritom keby toto nestačilo, tak vyšlo najavo, že jej bratranec má dokázateľné obchodné styky s jedným so zmienených 13 osôb, Danom Gertlerom. Takže na tom zozname sú pomerne malé ryby (lebo majú nejakú ochranu), ale napojením na veľké ryby.

Neskončí to s Hillary, že nie?

Nemyslím si, tieto malé ryby sú napojené tak na Demokratov, ako aj na Republikánov t.j. sú skôr napojené na štátnu/regionálnu elitu USA. K nej môžeme priradiť Bushovcov a to napriek tomu, že podľa všetkého Bush starší ako bývalý riaditeľ CIA zorganizoval dovoz kokaínu a derivátov ópia do USA. Takže tieto malé ryby aby si zachránili krk budú spievať, podľa všetkého v sopráne.

Kto ešte?

Pedofili, satanisti a pedofilní satanisti z ktorých je plný Hollywood, Washington a Brusel. To, že Hollywood je nimi plný spomína tak Macaulay Culkin, ako aj Mel Gibbson. Komu by tieto výpovede boli nedostatočné o Disney World vo Floride sú známe dve znepokojivé informácie:

  • denne tam zmiznú 2 deti ,

  • sú samostatným okresom t.j. mestský šerif u ktorého nehlásia zmiznutie nezmôže nič. A keby to nestačilo nielenže jeden zo šéfov Disney bol obvinený zo sexuálneho zneužívania maloletých (okrem iného), ale na internete sa objavujú fotky klietok, ktoré údajne slúžia na to, aby v nich držali deti unesené v Disney Worlde. Pritom v poslednú dobu ani Hollywood neobchádzajú sexuálne škandály a zdá sa, že Harvey Weinstein bol ešte z tých slušnejších.

Pri Washington DC treba spomenúť Johna Podestu, ktorý ako blízky spolupracovník Hillary Clinton je/bol zapletený do Pizzagate. Má brata zodpovedného za lobovanie u Hillary aby vybavila predaj pätiny výroby jadrového paliva a jeho žena je aktívna satanistka.

Čo sa týka Brusselu, je tu niekto kto si naozaj myslí, že Van Rompuy, Barroso a Draghi sú na (dospelé) ženy?!

Prečo?

Dôvod je prostý, ale dlho sa vysvetľuje, preto dám krátku verziu. Tak satanisti, pedofili a pedofilní satanisti, ako aj štátne/regionálne elity USA boli dosť dlho nástrojom riadenia v rukách globálneho zákulisia (ktorého periféria sú aj slobodomurári). Problém je, že kým je tu kapitalizmus na liberálnej osnove a veci pôjdu tak ako doteraz, tak biosféra planéty do dvoch -troch desaťročí skolabuje. A keďže táto ľudská zberba sa prevychovať nedá, tak globálne zákulisie rozhodlo ich odpísať (podobnú situáciu som už spomínal).

Aké budú dopady?

Odpoveď dosť dobre sformuloval americký politik Ron Paul, ktorý prirovnal rozpad Amerického zámorského impéria k rozpadu Sovietskeho bloku. Síce to pripisuje k nesprávnej monetárnej politike (advokát zlatého štandardu), ale záver je správny. Dôvod je prostý- veľa amerických poskokov zistí, že ich pánko, ktorý ich vykrmoval, ochraňoval a ktorého na slovo poslúchali je buď za mrežami, mŕtvy, prípadne inak odstavený od pák moci. Pritom Sorosovci resp. členovia politických neziskoviek sú na najnižšom stupni hierarchie a preto vo väčšine prípadov skončia na ulici. Tí poskokovia, ktorí sú vo vedúcich pozíciách a včas prevliekli kabáty budú si môcť ponechať svoje funkcie a majetky. Lenže tí, ktorí včas nezistili, že vietor sa otáča (jedným znakom bol zvolenie Trumpa), tak nielen prídu o všetko (vrátane účtov v daňových rajoch), ale ich to aj zomelie. Toto neobíde ani nás napr. Kiska alebo Bútora bude mať veľké problémy.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Zámerne som príliš nerozoberal čo sa stane s tými deťmi, ktoré tieto monštrá dostanú do rúk lebo rozbúrený žalúdok nie je mojim cieľom.

3 thoughts on “Vojenské súdy v USA?!

  1. Spätné upozornenie: Veľké globálne upratovanie | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

  2. Spätné upozornenie: Vojenské súdy v  USA, alebo 3. svetová? | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

  3. Spätné upozornenie: Exkluzívna inkluzivita vývojárov Linuxu | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár