Otázky a odpovede č. 95

Do uzávierky, ktorá bola v utorok o 19:00, som dostal niekoľko otázok, jednu v maily, dve v diskusii a odpoviem aj na jeden príspevok – dúfam, že nič mi neuniklo a ak predsa, tak sa ospravedlňujem. Čo sa týka piatka, s najväčšou pravdepodobnosťou sa budem opäť venovať tomu, čo sa deje v USA a vo svete. Najprv odpoviem na otázku v maily, na príspevok a potom na otázku v diskusii ( lebo dve otázky sa týkajú tej istej veci), a tradične budem sa snažiť dať na otázku čo najlepšiu odpoveď.

Otázky a odpovede

valsodar sa v maily pýtal:

Ahoj veštec, ako vidíš rozsudok v prípade Kočnera, kto za ním stojí a aký tým sleduje účel? Môže to byť začiatok čistky DS na SK?

Malysveter mal podobnú otázku:

ahoj otázka do ďalšieho týždňa. včerajšie rozhodnutie súdu. spočítala si sudkyňa čo by ju čakalo ak by bol iný výsledok? Lipšic vraj vedel výsledok vopred – uznal prehru v tejto bitke ? išlo o zásah GP alebo o zameranie pozornosti od Kočnera na niekoho zo Smeru? z môjho pohľadu je Kočner človekom našich najvyšších predstaviteľov a ich vyhlásenia k nemu sú len divadlom.

Kočner má v žalúdku liberálov a má na nich kompro-materiály – viď záznam pracovných raňajok so Sulíkom , kde preberajú kadečo. Skrátka, Kočner je obchodník s informáciami, operuje na hrane zákona a preto môžeme povedať, že je aktívom globálneho zákulisia (GP), alebo nejakej tajnej služby.

Ďalšia vec je, že Hrubala pre verejnosť povedal, že podľa sudkyne v médiách sa objavili nepravdivé informácie o hlasovaní senátu, čo ak skombinujeme s 22 dňovým odkladom (podľa zákona by mali byť maximálne 3 pracovné dni), tak by som povedal, že prebiehal dosť tvrdý zákulisný boj o to, či veci pôjdu podľa močiara, alebo sa zachová zdanie zákonnosti. Vzhľadom na to, že len anglo-americký močiar s centrálou v Londýne má záujem o totálny rozklad slovenskej justície (rozklad na spôsob Ukrajiny je nebezpečný, lebo okrem iného ohrozí projekt obnovy Rakúsko-Uhorska), povedal by som, že aspoň dvaja sudcovia chápali, čo sa stane, ak nerozhodnú podľa zákona, a tretiemu zas vysvetlili, že je po krk v exkrementoch za to, že pustil „hubu na špacír“ – a keď si chce zachrániť krk, nech vysype všetko čo vie na miestne močiarne kreatúry. Takže áno, budú čistky, otázka je len, nakoľko hlboké (stále neviem čo je to DS). Skrátka, divadlo s Kočnerom plní svoj účel -likviduje Lipšica a liberálov.

Václav napísal:

Tak snad se to Zemanovi podařilo, protože včera jsem na Svobodném vysílači (https://www.svobodny-vysilac.cz/2020-09-06-komentovane-zpravodajstvi-ing-tichy-a-ivo-gec/) slyšel, jak právě akce Koláře, Hřiba, Vystrčila a podobných jsou účelně zaměřené na to, abychom naštvali Rusy a Číňany, kteří nás pak nepodrží jako garanti našich hranic, až se bude vyjednávat nová Jalta. Poláci i Němci by jistě ihned přispěchali s územními nároky. Ve vysílání také zmínili, že řešením je znik projektu Slovanské konfederace na bázi Velké Moravy, což se zmiňuje i zda. Tak snad k tomu nabereme směr.

Tichý (alebo jeho hosť) zabúda na tri veci:

  • Sme momentálne kolónia, a močiar tu má dosť silné pozície s tým, že dav momentálne nechápe čo sa deje (ak by chápal, nebol by davom). Preto môžu veci zájsť tak ďaleko – tak v ČR, ako aj SR.

  • Zeman poveril niekoho (meno mi vypadlo), aby rokoval s Ruskom, t.j. veci idú mimo ministra zahraničných vecí, čo znamená aj to, že tú osobu berú ako plastové kancelárske rastliny – iba ako okrasu.

  • Vystrčila usadil Zeman s tým, že ho nebude pozývať na udalosti prezidentskej kancelárie a jeho verejnú potupu dokonalo aj to, že ČT uťala Vystrčila – a tieto veci čínskej ambasáde zaiste neuniknú.

Skrátka, ak im chce Zeman vypáliť rybník, tak ich urobí zodpovednými z ekonomických škôd, ktoré vzniknú po odozve Číny a Ruska. A to by znamenalo de facto otvorenú loveckú sezónu na celú „pražskú kaviareň“, ale na to je ešte čas.

Raslav sa opýtal:

Ahoj Ori, chcem sa spýtať prečo a ako je to s intenzitou slnka, ako to vplyva na ľudský organizmus, možno aj myslenie ľudí?
Aký je tvoj názor na aktivitu ľudí ako Juraj Štubniak /sudca s súdnej sieni v TV/ a hlavne na Dr. Igora Bukovského /jeho posledné video:
https://www.youtube.com/watch?v=mjqEHhi_I2s / s pohľadu ich komentovania politiky a verejneho diania. Prečo zverejnujú videá s velkou pravidelnosťou, niekomu to vyhovuje? Majú kritie, niekoho za sebou?

Takže reakcia organizmu na aktivitu Slnka, to je komplikovaná otázka a téma niekoľkých monografií, ale sú tu dva hlavné faktory, ktoré vplývajú na ľudí:

  • Slnko mimoriadne silne vplýva na elektromagnetické pole Zeme, a na to zas reagujú všetci bez rozdielu, s individuálnou citlivosťou.

  • Vplyv slnečného a kozmického žiarenia, lebo bunky reagujú nielen na ionizujúce žiarenie resp. kaskádu iónov a častíc, ktoré nás denne bombardujú (stresový faktor pre organizmus), ale aj niektoré bunečné receptory – sú foto-senzitívne.

Čo sa týka tých pánov, nuž ich činnosť vyhovuje práve periférii GP a momentálne aj národu, lebo formujú informačné pole – pretože stále je tu dosť ľudí, ktorí sú síce alergickí na Fica, ale neprišli celkom o rozum, a takých práve oslovujú. Dodávam, že títo dvaja páni to môžu robiť i zo svojho úprimného presvedčenia, a vôbec si nemusia uvedomovať to, že hrabú aj pre niekoho iného a majú od neho krytie.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorou začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

3 thoughts on “Otázky a odpovede č. 95

Pridaj komentár