Chcú tu mať krvavú melu, a preto teraz nechoďte protestovať [Aktualizované]

Mám na mysli anglo-americký močiar s centrálou v Londýne, ktorý koná rukami Sorosových poskokov, a to tvrdím na základe týchto zdanlivo nesúvisiacich vecí:

  • rezidentka Zuzka zo smetiska rozhodla ignorovať hlas asi 600 000 občanov a dala otázku na ÚS, má na to síce právo, ale týmto sa usvedčila, že je zradcom a vie to, že veľká časť davu to už teraz pochopil a Zuzka pochopila aj to, že teraz je tiež na rane;
  • onedlho sa zruší výnimočný stav to znamená tak koniec zákazu vychádzania, ako aj koniec očkovania Pfizer vakcínami (bolo to umožnené použiť len v prípade výnimočného stavu);
  • presadzuje sa zákon, ktorý zakazuje držať psov na reťazi, ochranári zvierat rozprávajú o všeobecnej humánnosti a majitelia zas o ohrození na majetku;
  • šíria sa chýry, že na Záhorí je cca 2000 džihádistov z Balkánu a Ukrajiny, ktorí majú intenzívne kurzy Slovenčiny-dostali sa asi na falošné pracovné víza a podľa chýrov Kiska má s týmto prax ;
  • v Rakúsku došlo k justičnému škandálu, keď má byť kvôli nejakej procesnej chybe pustený na slobodu už odsúdený najznámejší rakúsky džihádista Mirsad O., ktorý sa vrátil zo Sýrie kde popravoval zajatcov (fotograficky zdokumentované)-asi o to postarali rakúske tajné služby.

Takže vidím tu dve scenáre od močiara:

  1. dav pôjde zaprotestovať pred Úrad vlády, Ústavný Súd, Národnú Radu a pred Gassalkovičov palác a to sa využije ako krytie na to aby sa zaútočilo na zmienené inštitúcie bude to mať za následok nielen rozvrat štátu, ale systém dostane aj výhovorku na to, aby zatočilo s vnútornou opozíciou (ak sa neozvem dlhší čas, tak to znamení, že ma zobrala NAKA v rámci záťahu);
  2. dav nepôjde nikam protestovať a močiar použije džihádistov len tak a zaútočí na hore zmienené inštitúcie s podobným cieľom a efektom.

Lenže na Slovensku sa vyššia hra, ako si myslia a globálne zákulisie (GP) zasiahne a práve toho znakom je Matelkov nečakaný a neohlásený let do USA.

Aktualizácia: Dostalo sa ku mne informácia o tom, že od 25.5.2021 kamionisti budú brať nútenú dovolenku a vzhľadom na to, že 75% potravín dovážame, tak tu môžu byť naozaj hladové nepokoje. A Sorosova čvarga chce zrušiť poľovníkov lebo oni sú posledná neštátna skupina, ktorá legálne vlastní zbrane a vie sa s nimi narábať.

41 thoughts on “Chcú tu mať krvavú melu, a preto teraz nechoďte protestovať [Aktualizované]

  1. Na tom Záhorí máme vojenské areály. Otázka je, nakoľko sú po vyše roku tejto vláda ešte stále naše.
    Problém močiara a to už niekoľko rokov je ich roztiahnutosť a angažovanosť v príliš veľa procesoch, potom aj ich úspešnosť je nízka. Rozpútať problémy, to im ide, ale tam to aj zvykne končiť.

    Páči sa mi

  2. Tiež som bal pocit ze zrušenie NS a “pRezidentkine rozhodnutie” bude mať spoločne niečo s protestom, ale samozrejme v rámci kovid propagandy. Ak príde tretia vlna tak zas budú mať možnosť ukázať na niekoho. ÚS by mal rozhodnúť do dvoch mesiacov, dovtedy by nemali byť veľké protesty, uvidíme ako ÚS rozhodne. A ak zamietne referendum, asi treba očakávať v uliciach krv, ak je pravda co si písal o Záhorí. Túto informáciu by trebalo, čím skôr potvrdiť.

    Liked by 3 people

  3. Zda sa, ze leto bude horuce 🙂 Cim si ako ludska rasa prechadzame z generacie na generaciu, je neuveritelne. Co vsetko sa muselo udiat, aby sme sa dostali tu a co sa musi udiat vsetko, aby o par rokov to bolo ine… Kolko basnikov, filozofov, spisovatelov, majstrov, kolko duchovnych ucitelov a hnuti za celu znamu a skrytu historiu vravia dookola to iste. A stale je to dookola o tom istom….
    Ked tak sledujem dianie, ktore vrcholi od minuleho roka tak sa priklanam k nazoru Davida Icke (a samozrejme inych informatorov) ze to, co sa deje na Zemi, je ucelne dookola vyvolavane silou, ktora je za oponou. Mozno centrala mociara je v londyne, ale rozkazy prichadzaju z inych sfer.

    Liked by 3 people

  4. ad. prepustenie Mirsad O. – dnes je k tomu opäť článok v Kronen Zeitung. Prepustenie je nutné kvôli tomu, lebo súdy prekročili dvojročnú vyšetrovaciu väzbu – to isto spravili zámerne. Svojho času ho zavreli preto, lebo sa vyhrážal Čečencovi (tuším nejaký Turpak), že mu odreže hlavu. Teraz vraj boli všetky úrady informované o prepustení Mirsada O. a o tom, že majú dávať pozor na zmieneného Čečenca (akože ho chrániť pred Mirsadom O.)
    ad. na Slovensku sa hrá vyššia hra. Áno, Ori, ani nevieš, ako si v zmienenom článku trafil klinec po hlavičke. Na stránke https://sk.wikipedia.org/wiki/Ve%C4%BEk%C3%A1_Morava je takáto informácia: “V roku 880 vyhlásil pápež Veľkú Moravu za léno Svätej stolice, čo znamenalo, že ríša bola postavená na roveň s Východofranskou ríšou. Samotný Svätopluk sa tým stal de iure kráľom.” Keď som pracoval s touto stránkou pre sériu Matúš Čák Trenčiansky, pripravujúc časť o Svätoplukovi, táto veta tam nebola. Na 100%. To, že nejakú vazalskú prísahu Svätopluk dal, sa dalo vytušiť z pôvodného textu, usudzoval som, že ju dal Frankom v roku 871, keď ho prepustili z väzenia, aby im pomohol potlačiť povstanie na Veľkej Morave. A je to aj tak, pretože skutočnú vazalskú prísahu za Veľkú Moravu dal až Štefan I. v roku 1000.
    A, o la láá… Dátum a čas poslednej úpravy tejto stránky: 9. máj 2021, 16:58 – Parad v Moskve a sumár času 20. Už niekto tu alebo na ksbfóre skôr ohlasoval, že 20.5. sa odpíska koniec pandémie – tu by som to poupravil – koniec pandémie v réžii močiara – na Slovensku isto.
    Teraz k tomu vyššie uvedenému posolstvu z wiki: vyhlásil pápež Veľkú Moravu za léno Svätej stolice, čo znamenalo, že ríša bola postavená na roveň s Východofranskou ríšou. Samotný Svätopluk sa tým stal de iure kráľom – ako sa na to pozerať? Jednoznačne pozitívne. Zatiaľ to nebudem tu v tomto príspevku detailizovať, ja len poviem toľko, že aj v cirkvi si dejú veľké veci a čistky – v pozitívnom smere. Moc satanistov vo Vatikáne skončila.
    ad. NAKA – ori buď v pokoji. Pre toto výnimočné obdobie len jedna rada: očisťovaná cirkev je momentálne náš spojenec a vláde pod vedením Matoviča a zvlášť I.Matovičovi by som dal tiež pokoj. So škodnou na jednotlivých ministerských postoch a v prezidentskom paláci sa vysporiadajú oni sami.

    Liked by 11 people

  5. Aj ja už týždeň rozmýšľam o tých vencoch…. Napadlo ma, či to nie sú,, presýpacie hodiny. Ruské majú stuhu dole – čas ešte plynie, sype sa, ešte sa tu pracuje na štáte. Tadzické presýpacie hodiny majú stuhu vodorovne, zastavené, do sypané. Už majú prácu hotovú, smerovanie k Rusku ukončené, spolupráca určená, hotovo. Môžu to byť hodiny? Prečo by stuhy mali byť upravené odlišné????

    Páči sa mi

  6. Včera na markíze sa riešila cigánska otázka (a odpad) a tých 333eur. Potom tá streľba v rusku. Bombardovanie v izraeli (bombardovanie je určite zástierka pre vyriešenie problému z následkami očkovania).
    Jo niekto silou mocou niečo chce zakryť pred davom. Aj keď prvoplánovo to je určite na nasranie ľudí.

    Na IV bol jeden telefonát, že je treba isť protestovať.

    Myslím že si si o dobre vyhodnotil.

    Páči sa mi

  7. Či bude nejaký protest a či bude krvavý alebo nie je z dlhodobého pohľadu jedno. Podstatné bude rozhodnutie ústavného súdu, ktorý ak referendum nepustí ďalej tak médiá sa už postarajú o to, aby dostatočne dlho ľuďom opakovali, že nemajú právo odvolať to čo si zvolili. Keď sa médiám podarilo presvedčiť minimálne 50% ľudí, že nemajú právo slobodne dýchať a 30% ľudí, že vakcína je sloboda a bezpečnosť tak ani s týmto nebude problém…ľudia to ďalej riešiť nebudú. Fico sa potom bude hrajkať na ESĽP, ktorý nech rozhodne akokoľvek tak to slovenské súdy odignorujú čo sa stáva úplne bežne už roky a médiá to prikryjú.

    Akosi nechápem povyk s poľovníkmi,nikto okrem kotlebovcov nikdy neobhajoval právo na zbraň pre bežných ľudí a všetci na nich kydajú od mainstreamu až po alternatívu všetkého druhu už dlhé roky. Nuž tak si to treba vyžrať, každé drobné ústupenie v otázke ľudských práv všetci skôr či neskôr veľmi tvrdo zaplatíme, ako sme premlčali Ficove povinné očkovanie (teraz ho máme za spasiteľa) a teraz si to musíme vyžrať tak si to vyžerieme aj so zbraňami.

    Liked by 1 person

      • Aj v Nemecku je členstvo v komore/zväze poľovníkov povinné a rovnako aj tam sa niekoľko krát pokúšali prelomiť to, aby povinné nebolo. Doteraz sa im to nepodarilo. Takže to nie je len slovenské špecifikum.

        Páči sa mi

      • to je pravda, ja však predpokladám konanie na základe konania minulého čo je samozrejme večný omyl (nie len vo financiách), pripravujem sa už dlhšiu dobu na najhoršie (dúfaj v najlepšie a pripravuj sa na najhoršie)…no neviem si celkom predstaviť ako sa nejakých 100 dôchodcov (z tých 600 tisíc ľudí z petície) radikalizuje pri pravidelnom dôchodku od štátu a bývajúc vo vlastnom, na to nie sú splnené základné ekonomické predpoklady, v tých 600 tisíc podpisoch je aj celá moja rodina, ktorá de fakto z covidu prosperuje a s výnimkou náhubkov v supermarketoch sa nás opatrenia extra netýkajú – takíto ľudia sa radikalizovať nebudú

        určite sa niekoľko tisíc ľudí radikalizovať bude, nemyslím si však, že to bude dostatočne veľká akcieschopná skupina, navyše nikto z opozície ju podchytiť nechce, aspoň nie týmto násilným smerom takže to cez leto vyšumí do prázdna (ostatne ľudia už akceptujú rúška na celý život, keď im zrušia respirátory v obchodoch cez leto tak to celé stratí tempo)

        Páči sa mi

          • nie neprotirečím si…je rozdiel poslať jeden papier poštou a je rozdiel riskovať niečo len tak z haluze počas tohto leta – lebo o tom sa bavíme, o tomto lete, na jeseň to tu zase zavrú a ak ľudia poslušne akceptovali všetko doteraz tak potom to budú rešpektovať tiež, ľudia ako ja sa v takej situácii radikalizovať nebudú, nemajú dôvod…radikalizovať sa budú maximálne určité skupiny, ktoré vlastne ani neviem pomenovať lebo sú tak marginálne

            Páči sa mi

      • mám na mysli ten zákon očkovania pre deti 355/2007, ktorý schválil s Mečiarom a Slotom hneď v prvej vláde, normálne povinné očkovanie novorodencov pod hrozbou sankcie, o pár rokov neskôr (2014 myslím, už som to tu raz celé spisoval a uložené to nemám, dá sa krátkou detektívnou prácou dohľadať kto kedy čo schválil a rozhodol) ústavní sudcovia prevažne z týchto strán rozhodli, že je to okej (tam sa opreli o nejakú európsku ľudskoprávnu judikatúru z iného podobného prípadu, že “ak je na to obyčajný zákon v danej krajine tak je to právne okej”), čiže prvý podstatný krok v povinnej vakcinácii spravili naši národní ochrancovia Fico+Mečiar+Slota…potom až oveľa neskôr boli tieto škôlky čo ale neprešlo na priamo ako to bolo podané lebo sa mnohí vzdelaní rodičia začali búriť, ale už to tam je nepriamo, keďže potvrdenie o spôsobilosti dieťaťa ísť do kolektívu obsahuje aj povinné očkovania a zaviedli jeden ročník povinnej predškolskej dochádzky (a tam keď dieťa nedáš už máš na krku sociálku, môžu ti odobrať dieťa atď, pokuta 300€ za neočkovanie dieťaťa je potom už menší problém – podstatné je, že systém je na to vytvorený, zákonná sankcia existuje čiže z pohľadu ľudských práv ťa sankcionovať môžu a výšku pokuty môžu kedykoľvek zmeniť ako aj preklasifikovať to na trestný čin a podobne)

        teraz keď ten zákon novelizovali kvôli covidu všetci začali bliakať ako tam prepašovali povinné očkovanie detí, jediní Kotlebovci (Mazurek/Uhrík) upozorňovali, že je to tam ešte z prvej Ficovej vlády z roku 2007 (alebo 2009, neviem už presne), ale hej no, Fico teraz hovorí ako je za dobrovoľné očkovanie… “veríme” 😉

        Páči sa mi

  8. Spätné upozornenie: Otázky a odpovede č. 121 | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

  9. Spätné upozornenie: 2 000 musulmanov žoldnierov | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár