Klasika, vakcinačné trombózy a úmrtia a špehovacia dráma

Klasika: Otázky do rubriky “Otázky a Odpovede” môžete položiť do stredy 22:00 t.j. 21.7.2021-na deň potrpím, na hodiny až tak nie. Označte otázku slovom otázka a prosím minimalizujte diskusiu pod otázkami, aby sa nestalo to, čo minule.

Vakcinačné trombózy a úmrtia:

Olympijský bicyklista obviňuje vakcínu z toho, že nevyhral etapový vavrín Tour de France (článok tu) a niet sa čomu čudovať imunitná odpoveď na očkovanie (spomínané tu) spolu so zhlukovaním červených krviniek (spomínané tu) majú za následok tvorbu krvných zrazenín vo vnútri vlásočníc a v hlavných cievach (často s vážnymi až smrteľnými následkami aj u mládeži), čo je zas extrémne zriedkavé. To ale predstavuje nebezpečenstvo hlavne pre tieto orgány:

  • pľúca-blokuje sa príjem kyslíka;
  • srdce-znižuje sa účinnosť a zvyšuje sa šanca infarktu;
  • mozog-odumieranie neurónov a následné neurologické poškodenia.

Po tomto niet sa čo čudovať, že len v Európe prinajmenšom 18000 ľudí zomrelo na očkovanie (určite je to len zlomok skutočného čísla), že zaočkovaný piloti a ich cestujúci sú v nebezpečenstve (očkovanie+zvýšená šanca na trombózu), že zaočkovaný s trikrát väčšou pravdepodobnosťou ochorejú a zomrú na delta (či inú) variantu ako neočkovaný (článok) a že sa vytvára protitlak proti očkovaniu aj u nás s tým, že keď davu dôjde, že celá vec sa dialo z niečej zlovôle, tak veci sa pohnú.

Špehovacia dráma:

CIA dlhé roky spolupracovala s novinármi a médiami, ale okamžite vypukne panika a začne dráma u 17 mediálnych agentúr keď vyjde najavo, že iná (izraelská) bezpečnostná agentúra nainštalovala špehovací software na mobilné telefóny novinárov , a politikov v spolupráci s miestnymi vládami (video). Zmienená agentúra tvrdí, že ich software sa používa na záťahy proti teroristom, pedofilom a iným zločincom.

S pozdravom

Oracle 911

29 thoughts on “Klasika, vakcinačné trombózy a úmrtia a špehovacia dráma

    • Odignoroval? Hm..ústavný súd im v skutočnosti nahral na smeč. Smer dal návrh na ústavný súd, prečítajte si návrh ale ústavný súd nerozhodoval o tom čo tam Smer navrhol, ale sám si vytvoril o čom bude rozhodovať..a vytvoril také čosi že je diskriminácia medzi nezaočkovanými a očkovanými 1 dávkou.! čo vôbec Smer neriešil v návrhu..a na základe toho vláda vydala vyhlášku..tá vyhláška je v súlade s vyjadrením US!, nech je to akokoľvek divné. Mieša sa tam to že ľudia si predstavujú to čo Smer dal do návrhu na US a myslia si že o tom US rozhodoval..ale to nie je pravda..US si v tom zdôvodnení sám vytvoril o čom rozhoduje,,

      Liked by 3 people

      • tu je to rozhodnutie: https://www.ustavnysud.sk/documents/10182/133899656/PL_+US+10_2021-Rozhodnutie-predbezne.pdf
        v podstate sú zaujímavé body 31 a 33. V 31 konštatujú je zaočkovaní len 1 dávkou vakcíny, vlastne nie sú prakticky zaočkovaný..a je im umožnený vstup na územie SR bez karantény..čo podľa US pôsobí kontroverzne a spochybňuje ochranu zdravia…apod..
        a v bode 33 sa vysporiadajú s tým…že toto vlastne SMER neriešil v návrhu na pozastavenie vyhlášky takto: “Ústavný súd dospel k popísaným záverom bez potreby priamej
        väzby na argumentáciu navrhovateľov v podanom návrhu, pretože podľa § 78 zákona o ústavnom
        súde môže pozastaviť účinnosť napadnutého právneho predpisu aj bez návrhu.”

        a je vybavené…celú situáciu vytvoril US,,,a potom mohol hygienik vydať novú vyhlášku kde už zaočkovaní 1 dávkou nebudú mať výhody…a ešte cez media obviniť Fica a Smer že spôsobili pritvrdenie pravidiel na hranici..

        Liked by 5 people

  1. Ahoj Ori,

    otazka: vedel by si okomentovat toto: https://www.aktuality.sk/clanok/908839/odveta-inspekcie-vysetrovatelom-velkych-kauz-siri-sa-sprava-ze-maju-zadrzat-lipsica-a-spol

    Zacinaju sa zrat medzi sebou alebo uz konecne sa zacina upinat pozornost aj na Lipsica?

    Alebo je to len odpoved na https://www.aktuality.sk/clanok/906812/tyzden-vo-svetovych-mediach-podla-madarov-si-aj-po-fica-coskoro-pride-naka/ aby sa nemotali tam kde netreba? Alebo tie 2 spravy nesuvisia?

    A este posledna podotazka: facebookova skupina Narodna protikorupcna skupina SR, ktora obvinila Mikulca z vrazdy Lucanskeho, ako rychlo prisla, tak aj odisla, islo len o vydieranie Mikulca aby pracoval ako mal alebo je tu niekto kto tu vodu pre tie svine naozaj zohrieva? Nevsimol som si, ze by cez vikend nieco Mikulec urobil.

    Liked by 2 people

  2. Ahoj Ori,posílám pozdrav z Moravy.OTÁZKA-moje maminka 89 let se nechala naočkovat,moc mě to trápí,ale bohužel síla slov doktorky byla sílnější.V létě za ní každé léto jezdím na týden.Má jednopokojový byt.Se mnou jezdí moje autistická dcera,kterou maminka miluje a pořád ji pusinkuje,atd.Můžeme být ohroženy spike-proteinom,či jinými svinstvi?Maminku,mám převelice ráda,moje mladší dcera je těhotná,takže obavy mám veliké.Děkuji moc za odpověď a přeji nám všem mírové nebe nad hlavou.S úctou M.Svobodová

    Liked by 2 people

    • Pani Miroslava,
      nežiaduce účinky vakcín sa dajú eliminovať. Chce to len silnú vôľu, presvedčenie a trpezlivosť.
      Skúste sa zamerať na kvantovú energiu – metrix energiu.

      Páči sa mi

  3. Otazka
    Ahoj Oracle, prosim, okomentuj olympijske hry v Tokiu. Jedna sa o skusku/pilot fasistickeho lagra, ktory pre nas chystaju a prostrednictvom atletov z celeho sveta si chcu spravit prieskum, kto je ako pripraveny, ake korekcie bude treba a pod.? Aky je ich skutocny zmysel?
    Dakujem.

    Liked by 1 person

  4. Ahoj Oracle, ako to vidíš s povinným očkovaním zdravotníckych zamestancov na Slovensku. Som lekárka, ockovat sa rozhodne nemienim, tlaky na mna zatiaľ nie sú, ale predpokladám že sa to diať bude. Racionálne to vidím tak, že keďže nám na Slovensku chyba zhruba 3000 lekárov a 5000 sestier, tak je to len bububu a verim, že kebyže nám nezaočkovanemu personálu zákažu pracovať, tak by bol problém pre nemocnice z personálneho hľadiska … avšak v tejto dobe je asi všetko možné, a keďže našej vláde nejde o dobro ľudí, myslíš že je možnosť, že nás nezaockovanych vyhodia z nemocnice z prace? Vopred ďakujem tá odpoved

    Liked by 1 person

  5. Otázka 1: Došlo už Čaputke že USA ju potopí?
    2:Je pápež len namotávka aby zvýšili očkovanosť?
    3: Čo vravíš na Ruda Vaského?
    4: Majú Tramp, Putin a Xi dohodu?
    5: Odhalia sa v septembri podvody v posledných voľbách USA?

    Páči sa mi

  6. OTÁZKA:
    Hezký den, Oracle,
    1. Pořád platí predikce, že covid-cirkus “praskne” koncem letních prázdnin? Zatím se totiž zdá, že se jen zvyšuje tlak na očkování.
    2. Čím je dána jiná atmosféra z hlediska covid-cirkusu v ČR a na Slovensku? U nás NSS ruší jedno opatření za druhým to ano, ale v SR mám pocit daleko většího tlaku.
    3. Proč Miloš Zeman na začátku “plandémie” vyzýval k dodržování opatření či očkování, uplatnilo se z hlediska GP Napoleonovo “nepřerušuj nepřítele, když chybuje”?
    4. Můžete se vyjádřit k česko-americkému novináři Eriku Bestovi; často pokládá provokativní otázky (ať už kauza Vrbětice, či covid-cirkus). Kádr GP či “alternativně vystupující” kádr amerických elit, nebo ho jen přeceňuji?
    Děkuji za odpovědi a přeji mnoho sil

    Páči sa mi

  7. Otazka:
    1. Globus z roku 1833 na stole pri rozhovoroch Bid-Put znamenal nove jadro USA, co bude s ostatnymi stami?
    2. Texas postupne “dava do karanteny” demokratov, ktori usli zo zasadania. Je v Texase rozhodnute o odtrhnuti sa?
    3. Kedy sa podari Put odstranit podpindos z hlavnych pozicii?
    4. Preco a 1.9. Smer-Republika velky strajk, preco nie skor?
    5. Preco drzia tak nizke cislo pozitivnych, este stale veria, ze sa dame dobrovolne zastepit, alebo je to iba priprava na nieco velke?
    6. V jeden den bomba Mlynske nivy a v ceskom vojenskom objekte, pohlavok aby podpindos zatlacili?
    Vopred dakujem

    Liked by 1 person

  8. Otazka:
    1. GP SR od GP RF, dostali uz zelenu?
    2. Je Matel este na Slovensku alebo uz vo Swiss?
    3. Co to bolo s lasicou? Ironia, alebo proces?
    4. Mozno bude vela nehnutelnosti po umrtiach. Zda sa ze to uz zacalo a nielen seniori. Ako vidis real.trh a kto to bude kupovat? Invesrori z CinR?
    5. Aky model sa chysta pre zakladne skolstvo -‘self study’?
    DAKUJEM MOC

    Páči sa mi

  9. Otazka:
    Posledna, ale asi bude vacsinu naviac zaujimat odpoved na nu.
    Kedze umrtia a vazne zdrav. Nasledky vypusta Novoje Vremia (NC), je Cov odpiskany a prechadza sa na Green deal s heslom ‘Klima nas nici?’
    Este raz Vdaka

    Páči sa mi

  10. Je to dlhsie, snazim sa vyjadrit istu myslienku, neviem ci sa podari. Skusim. Sledujem co sa deje vo svete (Japonsko, Saudska Arabia, India a mnohe dalsie staty sveta + mnohe krajiny EU) a aka je Covidova prax, obmedzovanie prav ludi, zavadzanie aparteidu vo svetkych moznych podobach, neustale testovanie a testovanie napriek ockovaniu .vid. napr. aj pravidla pre OH 2021 Tokyo (vid. https://sport.aktuality.sk/c/495277/sportovcov-budu-na-oh-v-tokiu-testovat-na-koronavirus-kazdy-den/). Vo svete sa pripravuje tretia davka a dalsie testy a nove obmedzenia celosvetovo. Ved ani “zaockovanemu” podla vyhlasky zrejme nebudete platit tento stav dhsie ako 12 mesiacov (https://zemavek.sk/ockovanie-sa-bude-pravdepodobne-opakovat-vyplyva-to-z-vyhlasky-231/) a na dovazok – kedze si toto sialenstvo uz zije svojim vlastnym zivotom, napr. niektore nemocnice a a zrejme aj ine sukromne aj statne organizacie budu casom vyzadovat PCR test (vid.https://slovensko.hnonline.sk/4863781-ani-vakcina-nestaci-niektore-nemocnice-pytaju-od-ockovanych-pcr-test-na-vlastne-naklady ) Zaroven existuje uz v spolocnosti ustaleny newspeak vid. napr. (prikladov je mnozstvo od dobrovolnosti po Hegerovo nedavno vyrieknute “Heger uviedol, že novela, ktorá hovorí o očkovaní a testovaní ako podmienkach vstupu do reštaurácií či podnikov, nemá nikoho trestať a má len pomôcť prevádzkam.”
    Z psychologickeho hladiska, ludia z neustaleho zmatenia – kognitivna disonacia – stratili uz bezpecnostne poistky – vnimaju to, ale uz na to nereflektuju, nehodnotia, nespajaju si to s realitou, metoda funguje. Zlahcuju, naucili sa robit kompromis a osobnu racionalizaciu skutocnosti, nehladaju skutocnu zmenu ale len cestu k pseudo zlepseniu stavu. napr. blokuju sa hranice, ale nie kazdy blokuje a zucastnuje sa za zrusenie vyhlasky, nerozumeju tomu, podstatne je ich egoisticky dovod, oni sa proste uspokoja ako zaznelo “keby to aspon dali na par desiatok km ako to bolo predtym, ze by to bola pre nich vyhra”.
    A s tym suvisi aj OTAZKA: Na zaklade coho si myslite, ze tie procesy kedy to, co sa oznacuje ako Mociar konci? Zaroven, doplnujuce otazky, ak to riadia skupiny co sa aj na tomto webe oznacuju Mociar a GP tak ani jedna ludom nezela ako som to pochopil, to co mozme oznacit za dobry a vzneseny zivot smerujuci k plnej realizacii clovecenstva. Existuje niekto treti? Je to Boh ? A ak ano akym sposobom zasahuje a zasahuje vobec? Kde vidiet jeho zasah v tomto celom? Mozte dat priklad zo znamej a dohladatelnej minulosti kedy zasiahol a tieto vyssie uvedene skupiny manipulatorov boli porazene alebo na nejaky cas ich vplyv minimalizovany? Ved to co sa deje a co planuju robit – vobec nenaznacuje na to, ze by to niekto “vypol” a ak by aj vypol v nejakej nam blizkej buducnosti, rozvrat je dokonany. Ano vsetko raz skonci ale co bude na konci? Globalne hra ide a ide stale na plne obratky. Objednavaju sa nove miliony vakcin vsade po svete. Vacsina ludi vie, ze volby v USA bol spojene s podvodom, prepocitavaju sa hlasy, ale vazne si niekto mysli, ze sa povie, ano bol to podvod, pozrite spravodlivost existuje. Co kazdy jeden podpis pod zakonom a nariadenim prezidenta, to sa ako nestalo, tie dosledky pri takej mocnosti ako USA… Tyka sa to kazdeho statu nielen USA aj napr. SR. Nikto nebude nakoniec so skutocne velkych/podstatnych hracov sudeny, ved oni sa vzajomne kryju, potrebuju sa navzajom na hru. V minulosti aj v sucasnosti su zodpovedny za rozne vojny, ekonomicke vydiernaia, sankcie, teraz vstupila do hry nova premenna – covid plandemia. Ak sklameme hracov, ktory su ochotny hrat hru a potrestame ich tak kto bude s nami tu hru v buducnosti hrat? Zmatok co nastal pocas Francuzskej revolucie uz nebudu opakovat, kedy revolucia “pozrala” aj vyznamnych hracov. Skor to vyzera, ze proces prestavby zahrna prave aj tento sposob riadenia. Hladame nejake racionalne vyustenie, ktore mozno ani nie je ocakavane a ani ziadane. Hlada sa tu zmysel, ale je to ako dostat sa do sveta psychopatov a hladat tam na zaklade svojho rozumu racionalitu a pochopenie na zaklade fragmentov, ktore nam oni podsunuli a zdanlivo raz za cas davaju zmysel. A ak by aj tato covid hra pomalicky koncila – podobne ako ventilator (kym sa dotoci a zastane) procesy este nejaky cas budu tak ci tak prebiehat. Utrpenie bude pokracovat. Vazne mate pocit, ze ten cas pozitivnej zmeny nastal? Nie je to len zelanie? Dovtedy vacsina vsetkeho co pozname ako “normal” a pokusame sa pomocou tohto citu a poruzumenia definovat sucasny stav chodu sveta ako nenormalny, zanikne, alebo bude v takej podobe, ze potrva dlhu dobu kym sa to v ludoch obnovy. Co zarucuje, ze potomto, co si to vyskusali napriec celym svetom, nepouziju rovnaky mechanizmus a technologiu riadenia v mene klimy, nedostataku potravin, v mene kyberutoku a mnozstva dalsich hrozieb – na vyber je toho dostatok. Aky svet budeme zachranovat ? Ten “nas” stary uz iste nie a ani obnovovat. Spolocnost sa zmenila aj ked jej zmena uz nastala pred casom, bola chora a cielene otravovana uz dlhsiu dobu, len neboli podmienky a situacie kedy sa to mohlo plne prejavit. Stali sa veci, lebo dozrel ich cas.

    Páči sa mi

  11. Dobré ráno,Ori .
    Otázka : Môžu záplavy v Nemecku znamenať koniec mýtu o nemeckom zmyslu pre poriadok,pre Ordung? Mení sa práve teraz západná Európa na krajinu tretieho sveta?

    Otázka: Prečo chce František silou mocou zlikvidovať katolícku omšu v latinskom jazyku? Čaká latinčinu renesancia,znovuzrodenie? Ďakujem vopred .

    Páči sa mi

  12. K tej špehovacej dráme som inde napísal nasledovné:

    Tak sme sa zas a znovu dozvedeli, že niekto niekoho odpočúval. Predtým to boli veľmoci, ktoré odpočúvali svojich priateľov a spojencov, teraz sú to svetové krajiny.

    Ako krásne funguje jazyková diverzia. Pod svetovými štátmi nie sú myslené veľmoci, ale Maďarsko a zopár štátov tretieho sveta. Toto je jednoznačný útok veľmocí proti Maďarsku, pretože odpočúvanie robia oni sami prostredníctvom vlastných štátnych agentúr v tesnej súčinnosti s technologickými gigantami. Aj s výdatnou pomocou tohto Facebooku. To sa prejde mlčaním, nenasledujú žiadne demarše ani diplomatické nóty. Ale v tomto prípade bude postrkované Maďarsko, ktoré si dovolilo mať iný názor.

    Európska únia mala byť združením diverzity a pestrosti názorov. Namiesto toho tu Holandsko nástojí na tom, aby Maďarsko prijalo liberálnejšie hodnoty, no Maďarsko naopak nevyžaduje, aby bolo Holandsko konzervatívnejšie. Chce konzervativizmus len na svojom území, čo je plne legitímny cieľ.

    EÚ zintenzívnila svoje snaženie o rozpad. Hlása diverzitu, ale vyžaduje homogénnosť a jednofarebnosť.
    K akej skaze smeruje monokultúra, vidno pekne v poľnohospodárstve. Tak isto to bude aj v spoločnosti.

    P.S. Celú kauzu ozvučili “investigatívci”, mimo iných aj Holcová známa z kuciakiády. Z toho vyplýva, čo sú títo “investigatívci” zač. Nájomní informační žoldnieri, ktorí sa hrajú na ochrancov práva a spravodlivosti, no vykonávajú informačné vraždy, rufmord.

    Liked by 1 person

      • Otazka
        Ako vnímaš túto analýzu od Jefimova? Predpokladáš, že tento pôvodný zámer so zlatou miliardou GP v konečnom dôsledku nevyjde? A naopak, vidíš reálne, že sa podarí RF presadiť alternatívnu koncepciu globalizácie, ak nie na planetárnej úrovni, tak aspoň v našom priestore skôr, než GP jeho miliardu?

        Páči sa mi

  13. Otázka:
    Ja položím netypickú otázku- ako sa stravuješ? Plus aké suplementy používaš? Nasleduješ nejaký výživový smer (low carb, raw food, paleo a pod.) Myslíš že je pravda že niektoré nasýtené (neverím na ich škodlivosť) tuky (napr. kys. laurová- potvrdené antivirálne účinky, či dokonca kys. butyrová) pomáhajú proti covidu19 či dokonca proti následkom vakcíny?
    Vďaka za odpoveď

    Páči sa mi

  14. Ahoj Ori Dik za odpovede z minuleho tyzdna…
    Otazka
    1. Myslis ze rozlozenie skoro 3.generacii sluziacim zapadnej propagande sprivatizovat vsetko v post socialistickych krajinach….v 90.rokoch
    (Dedo rychlo prezliekol kabat…Syn rychlo privatizoval….a vnuk rychlo mafiansky skupoval podiely a uz sedi v nadnarodnej spolocnosti….) Je mozne?
    2.co bude na Balkane z Kosovom a Americkou zakladnou kedze prisli o priame potrubie z Afganistanu?
    3.kedy ocakavas hyperinflaciu a v ako rozmere?
    4.co nam ukazu globalisti v uvodnej ceremonii na OH v Tokiu 2021?

    Liked by 1 person

  15. Spätné upozornenie: Otázky a odpovede č. 131 | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár