Zahraj to znova, Sam

Toto je motto posledných dvoch a nasledujúcich dvoch-troch rokov a nemá nič spoločné s touto filmovou klasikou, lebo ako ľudstvo riešime záležitosti z dvadsiatych, tridsiatych, štyridsiatych a deväťdesiatych rokov dvadsiateho storočia s tým, že podobné, ak nie tie isté, otázky sme riešili v minulosti a podľa doterajších výsledkov neuspokojivo. A to je dôvod, prečo musíme opakovať tieto životné lekcie.

Prečo?

Pretože prichádza éra hojnosti a blahobytu, a na to potrebujeme v podstate nový spôsob myslenia. Táto éra teoreticky mohla prísť koncom 20. a začiatkom 30. rokov, lebo mohli sme mať tento blahobyt, ktorý mohol prísť už vtedy ako výsledok činnosti Teslu a nemuseli sme riešiť ani otvorený fašizmus a ani druhú svetovú vojnu tak, ako sa to udialo. Lenže bankári a iní paraziti zatrhli šírenie Teslových vynálezov, hláškou „plebs by vyžral NAŠU planétu“. Lenže im nešlo o planétu, ale o udržanie si kontroly a pozície, lebo tieto vynálezy by vyriešili ekonomickú krízu cez zlacnenie produkcie a následne by sa cez de facto likvidáciu úžery vyriešila aj vtedajšia finančná kríza. Dodávam, že argument „nízka morálka“ a „kultúra konzumu“ neobstojí, pretože kultúru konzumu sme tu nemali do 80. a 90. rokov a systematické rozbíjanie morálky spoločnosti tu nebolo do 60. rokov 20. storočia. A preto mám podozrenie, že druhá svetová vojna by sa v skutočnosti bola odohrala ako séria občianskych vojen proti dôležito sa tváriacim darmožráčom a vzniknutý ekonomický systém by sa nielenže nedal charakterizovať rôznymi izmami, ale aj by zabezpečoval tú hojnosť, ktorá teraz prichádza. Toto samozrejme znamená, že novú éru by sme vítali v úplne inej situácii.

A čo my?

Nuž, bývalý Východný blok, až na Rusko, si zažije aj 90. roky odznova, t.j. budú tu krátkodobé výpadky v zásobovaní a dlhodobo budú chýbať ne-esenciálne lacné čačky. Ide totiž o to, že sme vtedy vymenili ľudskejší socio-ekonomický systém za lacné pozlátko a kvôli krivej morálke sme teda mohli byť oklamaní a predaní do otroctva. Teraz budeme prinútení okolnosťami riešiť tie otázky, ktoré sme nevyriešili v 20., 30., 40. a 90. rokoch 20. storočia, menovite: finančnú krízu, ekonomiku, otvorený fašizmus a suverenitu t.j. otázku vzťahov štátu, spoločnosti a jednotlivca. Síce nedokážem s istotou predpovedať mieru krvavosti nasledujúcich udalostí, ale mnohí to charakterizujú nielen ako sériu občianskych vojen proti elite (je to globálny aspekt vzhľadom na to, že „elity“ sú namočené do satanisticko-pedofilných praktík), ale aj obdobím veľkého prerodu.

A naše šťastie v nešťastí je to, že my už riešime záležitosti, ktoré bratia Česi, Maďari, Poliaci atď. budú ešte riešiť, menovite ako tu urobiť poriadok a vyštípať krypto-fašistov a krypto-satanistov s minimom preliatej krvi a čo tu chceme mať namiesto súčasného stavu. Základom ale je to, že Slováci si pod tlakom okolností už začínajú uvedomovať vlastnú zodpovednosť.

Dodávam, že v takýchto podmienkach je generálny štrajk dobrým začiatkom, ale takúto akciu treba zorganizovať profesionálne.

Ako bude vyzerať éra blahobytu a hojnosti?

Nuž, ako som už vyššie naznačil, materiálny nedostatok je umelo vyvolaný dôležito sa tváriacimi darmožráčmi, ktorí si myslia, že je nás priveľa a máme sa príliš dobre. Zorganizovali to nielen s cieľom aby si mohli užívať výsledky cudzej práce, ale aj aby mohli dusiť náš potenciál a ľahšie nás ovládať v schéme „keď sa dvaja bijú, tretí sa smeje“. Inými slovami, po tom čo sa zbavíme vypasených pijavíc a parazitov ako Rotschild, Klaus Schwab, katolícka cirkev atď, tak prakticky okamžite nám bude lepšie.

Blahobyt a hojnosť budú previazané s osobnou zodpovednosťou, ktorá vychádza z vlastnej suverenity, a preto to nebude orgia spotreby a mrhania zdrojov. A lekciu z osobnej zodpovednosti dostáva celé ľudstvo a zdá sa, že my sme medzi prvými, ktorí absolvujú tie potrebné lekcie. Dôvod prečo to hovorím je to, že väčšina sa nielen nechala kúpiť za lacné peniaze resp. lacnými sľubmi, ale aj zanedbala svoje povinnosti a nechala sa médiami zas oklamať. Teraz tá väčšina narieka „toto som nechcel“ po tom čo iba sedeli na zadku pred telkou sledujúc blbé televízne programy a majúc postoj „vyriešte to za mňa“, alebo mali postoj „keď to niekto začne, tak sa pridám“ a keď niekto začal, tak nasledovala reakcia „však je sám, čo zmôže?!“. Inými slovami dostávame príučku z osobnej zodpovednosti.

Dodávam, že toto je jeden z dôvodov prečo nevypracovávam hotové a polo-hotové riešenia, ale naznačujem len približný smer vývoja, lebo všetko iné je „riešenie kvadratúry kruhu“. A dodávam aj to, že sa treba predzásobiť dôležitými vecami.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

34 thoughts on “Zahraj to znova, Sam

  1. Otazka je, co na to Rusko, lebo sme naraznikova zona, eurooa sa bude zmietat v plamenoch. Neverim, ze rusi sa budu prizerat. Okrem toho, alternativnu koncepciu davo-elitarizmu maju iba rusi. My ju mozme bud orevziat, alebo cakat kym nas niekto prevezme. Bez koncepcie sme listocek vo vetre. Koncepcia vyriesi aj nizsie priority ako je statna suverenita , zahranicna politika atd.
    Mne z toho vychadza A/ bud zavolame opat rusov
    B/ alebo urychlenie tu nastane uvedomenie sa zdola a osvojenie si novej kocepcie
    A kedze poznam lenivost ludi, vychadza mi to na A. Otazka je, kto ich zavola a kedy.
    Este je riesenie C/ nejako sa to urobi. Ale tu plati KSB , kto nema svoj ciel a nerozumie je riadeny tym , kto rozumie lepsie.

    Liked by 2 people

    • Mozno si pozri analyzy pana Chelemendika. Mne sa to nechce dohladavat. V kocke..vychodna europa bola ponuknuta rusku Londynom…
      Ci…sa ocitne SK v ruskej zone , nebolo uvedene…
      No vzhladom na to, ze rusi citlivo vnimaju nalady obyvatelstva / 60% je proruskych /, plus praca carnogurskeho /hasi globalisticke problemy, je nastroj / , je mozne, ze budeme v zone ruskeho sveta.
      Pevne verim ze ano.

      Liked by 3 people

      • To ja chapem ze my to musime vyriesit. Akurat po tom vznikne prazdno a kto ho zaplni? Ked nemame koncepcu- plan Co dalej? Nie je o tom diskusia.
        To akurat nahrava roznym prezlecenym revolucionarom a la Orvelova Zvieracia farma. Ludske svine vystriedaju zvieracie svine…
        Rusi sa zaoberali tym, co dalej este pred padom komunizmu. Aj ked Voda Mrtva nezabranila rozpadu ZSSR, rozbehli sa procesy vnutornej obrody.
        My sme sa ani nedohodli, ci chceme povalit vladu. My ani nevieme, co chceme. Preto sa bojim obcianskej vojny, lebo je to iba zaciatok procesu a la Ukrajina. Nic sa tym nevyriesi, kym nepride vnutorne obrodenie.

        Páči sa mi

  2. Len anketa.
    Pri mobilizacii, kolki z vas by sli bojovat proti rusom?
    His-toria ma fakty…
    Rusi /hoci ovladani nosatymi/ nie su nositelmi Slavianstva.
    Preco to tvrdim?
    Pretoze slovencina-najkomplikovanejsi svetovy jazyk…
    My , Tu, v tejto malej zemi, sme nositelmi odkazu polednych Slavienov. Ak pojde vsetko tak ako ma, odtialto vzide “iskra” obnovy nasho Rodu…
    Len Rosi s amusia ponizit a My povysit, aby bolo dielo dokonane.
    Tym myslim dielo predkov, ktori nzs na Noc Svaroga prichystali …

    Liked by 2 people

  3. PSPS: Symptomaticka a causalna therapeia.
    Riesime stale dookola ako vybrdnut zo zlej situacie.No stale je to paralela k lieceniu ekzemu mastickami.
    Na chvilu zmizne kozny afekt a znovu sa objavi inde.Nehladaju sa priciny, lieci sa nasledok.
    V pripade ekzemu, staci pouzit zmenu stravy a par “nechutnych procedur ” pre europana a za pol roka je po chorobe.Ten casovy vektor je dolezity…obsahuje v sebe sebadisciplinu a presvedcenie o spravnej ceste…
    A to iste sa deje i v urovni spolocnosti..
    Vysledok -zdravie..vyzaduje minimalne kriticke mnozstvo 1#informacneho pola , 2#pracu a 3#cas…
    Pouzitelne vzdy a vsade…

    Páči sa mi

Pridaj komentár