Mlčanie fašistov 3, naši proti vašim a Ilona Musková

Začnem tým, že ctenému čitateľovi predstavím moje predošlé články, Mlčanie fašistov Mlčanie fašistov 2.. Je v nich prierezovo vykreslená dnešná politická situácia očami autora.

–  Ničia sa pamätníky víťazstva nad fašizmom, Slovensko mlčí.

– posielajú sa jednej strane konfliktu na nasej hranici smrtiace zbrane ťažkého kalibru a vrabčeky čvirikajú, že na rade po S300 a ďalšej technike sú naše MIG-29ky. A Slovensko mlčí

– rútime sa do špirály zdražovania nákladov na potraviny, kúrenie, pohonné hmoty a likvidácie ekonomickými zbraňami hlavne dôchodcov, mladých rodín, samo-živiteľov, rodín s postihnutými členmi. A Slovensko mlčí

Mlčanie politikov, odborárov, novinárov, ale aj ticho kompletnej piatej kolóny, ako aj cirkví, ako sú rímsko- a gréko- katolíci, evanielici, židovská obec, obec nasledovníkov Dharmu, luteráni, protestanti, je ohlušujúce. Nikomu z vedení týchto organizácií nevadí terajší stav? Pán Zvolenský, predstaviteľ najviac zastúpenej obce na Slovensku, čo na túto výtku poviete svojim farníkom Vy, z Konferencie biskupov? A čo poviete Svätému otcovi keď sa Vás spýta, ako rozširujete jeho odkaz MIERU medzi Slovenskými občanmi? Mlčaním schvaľujete to, čo títo robia…S 300? Zuzany? Miginy?

Čo poviete vy, pán Magdoško? A ďalší?

Vnútorný fašizmus

Môj dobrý priateľ a učiteľ Andrej Karimov nahral pred dvoma dňami toto video. Má 39 minút, no oplatí sa pozrieť aj tým, ktorí po rusky nevedia. Pochopia toho dosť.

Zosumarizujem video asi takto:

– v živote človeka sú fázy, mladý človek vo veku od 7 do 14 rokov sa postupne začleňuje do spoločnosti

– dieťa sa odpútava od matky a prichádza na ulicu. Kde sa učí postupne pravidlám. A jedno z nich je, chodiť po svojej Zemi a prináležať svojmu národu.

– Je to hra naši proti vašim. Bijú sa často dediny medzi sebou (Jox dodá, že aj sídliská, školy, atď.), kde kolektív, či národný egregor neskôr, sníma z dieťaťa pocit viny. Bil si sa divoko? A bil si tých druhých? Výborne, ale sme im dali.

– následne potom čaká aj toho najúspešnejšieho hrdinu bitiek a najobdivovanejšie dievča ďalšia fáza života, dospelosť. Kedy sa už nehrajú hry naši proti vašim. Zakladá sa rodina, oddanosť jedného ku druhému.

– Rozdiel je však v jednej zásadnej veci. Človek vyzretý a dospelý nechce konflikty našich proti vašim. Chce ľúbiť a tvoriť.

Andrej hovorí, že nielen Človek ľúbi matku Vlasť (národ), ale rovnako ľúbi aj otca Vesmír (všetky ostatné národy). Teda aj našich aj vašich.

A čo sa stane, keď mladík pokračuje v hre naši proti vašim v dospelosti? Ľúbi len matku, národný egregor a začne nenávidieť otca vesmír? Taký mladík vstúpi napríklad do SS a bude páchať zverstvá v mene matky, pretože príslušnosť k našim zbavuje viny.

Ešte jedno upozornenie. Andrej na vlastnom príklade ozrejmil dve veci. Keď ste, ako Človek, členom svojho národného egregora, sú s Vami všetci jeho predkovia. U nás je to ako naši králi Matúš Čák, Svät(l)opluk, národný buditeľ Ľudevit Levoslav Štúr, či generáli Milan Rastislav Štefánik, generál Ludvík Svoboda. A všetci títo predkovia naši, stoja za nami.

No pokiaľ sa Slovenskému národu udiala krivda, tie city sú tiež tam, a čerpáme z nich. Preto, ako Andrej reagoval obranne na otázku: ” Ty Ruskij?”, a bol to cit krivdy páchaný zas a znova európskymi nájazdníkmi, tak aj my máme veľa v našom egregore a treba pochopiť, či sú to naše osobné city, alebo city z Národa Slovenského a jeho minulosti.

No žijeme časy, kedy nám.je dovolené, tieto city pretvoriť a urobiť náš Národ silnejším, práve odseknutím negatívnych programov.

Prečo to všetko píšem. Andrej hovorí hore o vnútornom fašizme. Krikľúňoch, ktorí sa zasekli v dospelosti vo fáze 7-14 rokov a aj ukrajinskú tragédiu vnímajú, ako boj našich s vašimi. Nenávidia jednu stranu, tak doma, ako aj vonku a z vnútorných fašistov sa stávajú fašisti otvorení.  Viditeľní.

Ako sa s nimi ale vysporiadať? Začať treba z malých krokov a u seba:

– fašista šíri nenávisť u Vás na facebooku  telegrame, či blogu? Je na Vás ho, či ju vyriešiť.

– fašista šíri nenávisť u Vás v škôlke, či škole Vašim deťom? Postavte sa tomu. Vy ste Človekovia, máte rodiny, záujmy a medzi ne nepatrí zákaz Čajkovského, či Alexandrovcov. Vy ľúbite aj matku Vlasť  aj Otca Vesmír

– fašista riadi Vašu dedinu či mesto? Postavte sa mu. Či im. Chodievajte na verejné zasadnutia, dožadujte sa slova, kandidujte vo voľbách 22.10 2022, ako nezávislí a umlčte fašistov.  To bude to MLČANIE FAŠISTOV, ktoré naozaj bude stáť za to.

– fašisti, krikľúni, gágaji, táraji no so sklonmi hnať matku proti otcovi, brata voči bratovi, riadia Váš štát? Začnite písať blogy, ako Oracle, Popolvár, MIG, Jardob, Kulich a mnoho ďalších,  ovplyvňujte postupne verejnú mienku, píšte petície, píšte listy politikom a následne,  riešte subjekt, ktorý spoločne pomôže vyriešiť naozajstný koncept zástupnej vlády.

Hlavne začnime týmto spôsobom pracovať na defašizácii spoločnosti.

Ešte par slov ku Ilonke Muskovej. Kto je to? Je to panička, ktorá sa navážala na nejakom ftáčom vebe do prezidenta RF, V.V.Putina, vyzývajúc ho na pästný súboj. Ozval sa jeho adoptívny syn prezident Čečenska generálporučík Ramzan Achmatovič Kadyrov.

Prestrelka, kde ho pán Kadyrov nazval Ilonou, následne pán Durov mu zarezervoval meno Ilona Musk na Telegrame. A čo urobila Ilona z frustrácie? Kúpila Twitter… Naozaj?

Zabudnime na horeuvedeny spor Ilony s Ramzanom, srandicku Pavla na Ilonin účet. Vsetko je to dymová clona. Prečo? Budem parafrázovať pár Iloninych výrokov:

– AI či UI (umelá inteligencia) by mala byť prepojená s ľuďmi. Neuralinkom… Čiže agenda transhumanizmu. A agenda Švába a jeho WEF.

– potrebujeme odstrániť z Twitteru všetkých botov (ktorí  mimochodom vytvárali dlhodobo skvelý obraz o Tesle a ich výrobkoch) A musíme AUTENTIFIKOVAŤ všetkých ľudí na Twitteri. Krok ku digitálnemu ID? Znova agenda Švába a WEF?

– Propagátor “vakcinácie”.Vyrok zo 14.12 2021 “Yes. Yeah, I Am. Yeah, I’m Very Pro-vaccination. I Believe the Science Is Unequivocal, I Treat It to That Effect. But By the Same Token I Am Against Forcing People to Be Vaccinated. You Know I Think This Is Just Not Something We Should Do in America. I Think We Should Encourage People to Get Vaccinated, Strongly Try and Convince Them to Be Vaccinated, But Not Force Them to Be Vaccinated.”

Takže prečo by človek s takýmito názormi kupoval Twitter? Akú agendu by sledoval a ako to ide dohromady s jeho názormi na dodržiavanie slobody slova u plne deanonymizovaných ľudí na Twitteri?

Posledná vec je odkaz pánovi poslancovi Róbertovi Ficovi”

Váženy pán poslanec,

verím, že ste si vypočul posledné Hovory M s Vašim bývalým koaličným partnerom. Tiež trojnásobným premiérom.

– nepočúval ste nás s referendom

– nepočúval ste nás s politikárčením a hrou NAŠI PROTI VAŠIM a hral ste sa na nanajských chlapčekov

– nechal ste sa znova opíjať skandovaním Fico, Fico, Fico. No ľudí prichádza čoraz menej.

Znova Vám radím. Vezmite Vaše kontakty a pomôžte ľuďom zorganizovať blokádu Bratislavy, Košíc, Bystrice a Zvolena. Pomôžte Vašimi kontaktami vytvoriť štrajk u štátnych zamestnancov, potravinárov, hutníkov a strojárov. A autodopravcov.

Inak naozaj poputujete do väzenia a nie na Úrad Vlády Slovenskej republiky. Upozornenia nerozdávam len tak, svoje poučenie by ste už mal mať niekoľkokrát.

Pekný večer a modlime sa všetci za Slovensko, za právny a sociálny, spravodlivý štát a za mier a blahobyt na matičke Zemi.

Jox

6 thoughts on “Mlčanie fašistov 3, naši proti vašim a Ilona Musková

  1. Myslím, že tento príspevok by stačil, pod týmto článkom,
    ale nedá mi okomentovať, keď je deň “serióznych médií” dva vstupy:
    https://www.ta3.com/clanok/235110/v-meste-melitopol-na-evakuaciu-cakaju-este-tisicky-rusi-v-meste-unasaju-ludi-tvrdi-primator
    a druhý ukazuje z 1.mája 2022 to isté mesto ako v prvom odkaze. Mesto je pod ochranou Rusov a ľudia sú na tomto prvom obrázku v tomto odkaze úplne v pohode – vďaka aj za takéto informácie:
    https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/625251-online-rusko-nechce-jadrovu-vojnu-tvrdi-lavrov-ukrajinci-nasli-v-stabe-spiona/

    Liked by 1 person

  2. Na sebe badam istu unavu, nedokazem na jednej strane mlcat, na druhej zazivat tu lahostajnost, pripadne az nenavist k mojim argumentom je naozaj unavne a cim dalej tym viac zacinam uvazovat nad nejakou vnutornou emigraciou a nechat veci jednoducho plynut. Ak to, co robim nema ziaden vplyv, mozno na to treba ist inac. Ako, to este neviem.

    Myslim, ze sme rozdeleny podla Gausovej krivky, cca 10-15% ludi je ako my, 10-15% je nasim opakom a zbytok pojde tam, kam im povedia momentalne sily.

    Liked by 6 people

    • Zamysli sa nad jednou vecou. Preco sa stretavas s tou ľahostajnostou az nenavistou. Nie je to tiez krik tych dusí o pomoc? Lebo vnutorne vidia, ze je tam rozpor ale mozog nepustí a im nezostáva ine, len byt trapení tymto vnútorným rozporom.
      Na druhej strane, kto nienje unavený. Ja som tiež. No potom mi dáva silu to, ze kazdý deň sa stahujem do mysli Buddhu, Dharmu a s ich pomocou sa modlím za lepsi svet a za jeho jednotlivé časti. A nie je to práve ono, čo mame robiť?
      Shantideva, mnich budhistickej viery niekedy v 8om storočí prehlásil. Nebojim sa nicoho iného, len svojej mysle.
      Nechaj tie slová plynúť. Preco by sa niekto mal báť svojej mysle? Možno preto, ze ak je plná myšlienok, ako pišeš, bude produkovať zufalstvo. No ja by som doplnil Shantidevu vetou. A nie je väčšieho osvieteného spojenca ako je moja myseľ.
      Shantideva nepoznal KSB, DVTR, ale ocividne mu bol znamy princíp MIM, kde z informacie, myslienky v mysli kazdeho, mierou pochopenia a uchopenia obrazu myslienky, vzniká vysledok v materialnom svete.
      Chapem Ťa no tadit Ti nebudem. Skôr som dal hore priklad tpho, co drzí v pozitivnom duchu mňa. A potom sa svet okolo aj Ty začnete meniť…Bud zdravý a prajem Ti štastie a pričiny stastia, prajem Ti aby si nemal utrpenie a pricony utrpenia a aby Ta nikdy neopustilo štastie, ktoré nie je vytvorené utrpením.
      Jox

      Liked by 5 people

Pridaj komentár