Otázky a odpovede č.14

Na konci roka je uhorková sezóna, tak sa nečudujem, že prišla jedna otázka, ktorú zodpoviem ako najlepšie viem. Dodávam, že najbližší článok v tejto rubrike uverejním až 7.1.2019, čo je v pondelok a očakávam, že to bude riadna várka otázok. Aspoň taký je plán, či mi to aj vyjde, nuž uvidíme.

Otázky a odpovede

avalus sa pýtala:

Otázka:
Čo znamenali tie tanečky okolo marakéša u nás ( aj inde, kde to vraj nepodporili), keď údajne:
(Evropska) Komise je autorizovana (poznamka: Evropskym parlamentem /predseda Tusk), prijmout jmenem cele Evropske Unie, v oblasti migracni politiky uvedeny Globalni kompaktni plan pro b ezpecnou, sporadanou a ornanizvanou migraci odpovidajici prilozenemu navrhu“ zero draft plus“ na mezinarodni konferenci v Maroku 10.-11. prosince 2018.? (
http://www.vodaksb.eu/diskuse/comment-page-1/#comment-182288).
Je to pravda? Ak áno, úmyselne so o tom v médiách mlčí? Je ten dokument naozaj taký nebezpečný?

Ďakujem za odpovede. A.

Je to pravda, naozaj je to tak nebezpečné, a naše médiá sú buď podchytené liberálmi, alebo sú to zahraničné médiá v slovenskom jazyku – t.j. v žiadnom prípade nechránia naše záujmy. Lenže čo komisia schválila, tak rada neschválila a nikto to za štáty V4 ani nepodpíše, lebo dôvody ktoré sme uviedli sú dosť zrozumiteľné.

Dodávam, že cez Marákeš by sa umožnilo slniečkárom zo všetkých kútov EÚ pretlačiť všetky kvóty cez Brusel, a cez to prebrať kontrolu nad našou imigračnou politikou. U krajín ako Rusko či USA to nehrozí, a toto Kiska nechápe, ani to nebude chápať, kým to mu niekto nevysvetlí (a nikto mu to teraz nevysvetlí), lebo nie je tam, aby chápal, ale preto, aby čítal to, čo Bútora a spol. napíše.

S pozdravom

Oracle 911

4 thoughts on “Otázky a odpovede č.14

  1. Mám otázočku ohľadom týchto paktov a zmlúv a čo platí a neplatí a podobne pretože je v tom chaos. Ako s tými zmluvami vlastne je ? Pretože mám pocit že ako V4 z tohto celého vychádza najlepšie a najsúdržnejšie netvrdím že je to úplne ideálne alebo že mám rada našich politikov ale prídu mi ako najmenší blázni oproti západu. Deje sa vlastne nejaká odozva proti slniečkástvu a podobne ? Je podporovaná aj z vyšších miest ? Ďakujem za odpoveď

    Páči sa mi

  2. Ahoj.

    mám 3 otázky:
    – čo je v skutočnosti za náhlym odchodom Kaliňáka z NR SR?
    – čo je v pozadí konfliktu VšZP a ZAP? Odpis VšZP? Rysuje sa nová poisťovňa?
    – a ešte by ma zaujímalo skutočné pozadie tanečkov okolo sťahovania/nesťahovania inštitúcií z Tel Avivu do Jerusalema

    Ďakujem

    Páči sa mi

  3. Spätné upozornenie: Otázky a odpovede č.15 | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár